Werkwijze

Wij starten altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek (vrijblijvend en op onze kosten). We hechten veel belang aan een goede ‘klik’ (waarvan u bepaalt of die aanwezig is) en willen u graag goed leren kennen. Onze adviesrelatie is gebaseerd op respect en vertrouwen en we kiezen bewust voor het bouwen aan een langetermijnrelatie.

Na het kennismakingsgesprek (en hopelijk de aanwezige ‘klik’) kunnen wij u aangeven of we u van dienst kunnen zijn bij uw (financiële) vraagstukken en hoe wij u hierin bij kunnen staan. U ontvangt van ons een heldere offerte voor onze werkzaamheden die moeten leiden tot het antwoord op uw (financiële) vragen.

Nadat u ons akkoord en opdracht heeft gegeven start het daadwerkelijke adviestraject en onze relatie. Om u adequaat te kunnen adviseren hebben wij gegevens van u nodig (u ontvangt een handige checklist). Na ontvangst van deze gegevens starten wij onze (haalbaarheids)analyses en verwerken deze in een heldere rapportage. In de regel zitten er circa 1 a 2 weken tussen de start van onze analyses en het opleveren van onze rapportages. De rapportage bespreken wij uitgebreid met u na en passen deze eventueel aan op basis van uw wensen en/of opmerkingen.

Jaarlijks verzorgen wij een update van uw rapportage (Financieel Totaal Plan) en bespreken deze ook met u na. Tussentijds kunt u ons altijd raadplegen met (deel)vragen over uw financiële of fiscale vraagstukken.